Onze website gebruikt cookies. Als je gebruikt maakt van onze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie

Sluiten
https://www.spervital.nl/nl/over-ons/team
Zoeken
Winkelmandje

Het team van Spervital

Een compact team zorgt voor een persoonlijke benadering

Binnen Spervital werken een aantal mensen te weten:

Marieke Klein Lenderink

marieke"Men vraagt mij wel eens, hoe kom je erbij om een bedrijf in spermaverdunners te hebben? Nou dat is een heel verhaal. Het komt erop neer, dat onze merrie Loretta (gefokt door mijn overleden schoonvader Theo Schiphorst) ons ernaar toe heeft geleid, en dat Hans Olthof hierin ook een grote rol heeft gespeeld, waar ik hem nog altijd dankbaar voor ben. Het is een mooi verhaal, wat geen toeval meer is denk ik, maar als u het hele verhaal wilt horen, kom dan eens langs voor een borrel of een kop koffie, dan zal ik het u allemaal vertellen".

Inmiddels hebben we het bedrijf alweer meer dan 15 jaar en bestaat Spervital ruim 20 jaar en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad dat we het destijds overgenomen hebben. Ik kan het bedrijf met het opvoeden van onze 2 kinderen goed combineren. Bovendien biedt het bedrijf mij voldoende uitdaging en leer ik iedere dag wel weer iets nieuws. Paarden waren altijd al mijn hobby en biologie en talen waren mijn leukste vakken op school. Nu kan ik ze allemaal combineren, want het bevruchtingsproces is heel erg interessant en fascinerend. En mijn talen kan ik nu goed gebruiken, omdat wij onze producten ook in veel Europese landen verkopen.

Inmiddels bestaat Spervital al ruim 20 jaar, en we hebben er nog geen seconde spijt van gehad.

Mijn functies binnen het bedrijf liggen tegenwoordig wat meer achter de computer, nl. de in- en verkoop van de producten, het management van het bedrijf, de marketing en PR, de administratie en het contact met onze distributeurs en leverancier in binnen- en buitenland. Spervital is een leuk, interessant en boeiend bedrijf waarbij wij persoonlijk contact en snel inspringen op de wensen van de klant zeer belangrijk vinden.

Clemens Schiphorst

clemens"Bij Spervital sta ik mijn vrouw graag bij met alle praktische en technische werkzaamheden en ingevingen. Tevens zorg ik voor de productie van de verdunners, laden en lossen van de goederen, aanverwante KI artikelen en het bezorgen of afhalen van de producten. Een vrolijke noot binnen ons bedrijf vind ik prettig voor een goede samenwerking, en ik probeer mijn collega's met een nuchtere kijk bij te staan in alle werkzaamheden. Duidelijkheid en goede afspraken zijn voor mij een pre.

Lisette Voss

Lisette Voss werkt bij Spervital vanaf 1 oktober 2018. Deze enthousiaste vrouw heeft 6 jaar lang bij Sexing Technologies in Deventer gewerkt op het laboratorium. Bovendien heeft zij de paardenhouderij opleiding in Zwolle gevolgd. Zij zal als medewerker binnendienst de productie en onderzoek van verdunners op zich nemen en de orderverwerking doen en allerlei aanverwante zaken. U zult haar vast wel eens aan de telefoon krijgen. Haar nauwkeurigheid en enthousiasme komen in dit werk goed tot zijn recht.