Onze website gebruikt cookies. Als je gebruikt maakt van onze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie

Sluiten
https://www.spervital.nl/nl/nieuwe-produkten-beschikbaar-bij-spervital/l137c1
  • Nederlands
  • Engels
  • Duits
Zoeken
Winkelmandje

Nieuws

Lees hieronder verschillende nieuwsberichten

1 februari 2018

Nieuwe produkten beschikbaar bij Spervital

Nieuwe producten in het assortiment

De Isperm

De Isperm kan beweeglijkheid en concentratie van zowel vers als verdund en diepvriessperma analyseren. Alle gegevens hiervan zijn meteen digitaal beschikbaar aangezien het in de Icloud opgeslagen kan worden. Ook houdt de Isperm het verloop van de spermakwaliteit per hengst bij. Zo kunt u tijdig ingrijpen indien dit nodig is. Een andere handige optie van de Isperm is dat men korte video's van het sperma kan maken en deze verstuurd kunnen worden. Kortom een zeer handig apparaat voor dierenartsen onderweg of voor hengstenhouders. Voor meer info bel ons dan even.

Andere nieuwe producten

Broedstoofje en camera

Ook hebben we een aantal andere nieuwe producten in ons assortiment, zoals een kleine broedstoof (de Cultura) die handig is om verdunner op temperatuur te houden of andere benodigdheden tijdens de spermaverwerking en een HD camera voor op de microscoop. Met deze camera kunt u het beeld van de microscoop op een groter scherm weergeven. Ook kunnen er opnames gemaakt worden van de beelden. Klik hier voor meer info over de nieuwe producten.

Praktijkgerichte adviezen in samenwerking met Pasedes

Wist u dat u ons ook kunt inschakelen voor onafhankelijk advies met betrekking tot spermawinning en verwerking, zowel vers als diepvries? Onze deskundige op dit gebied, Desiree Gebbink van haar bedrijf Pasedes, komt graag bij u langs voor praktijkgerichte adviezen en oplossingen. Voor dit advies hanteren gunstige tarieven.

Neem contact op

Nieuwe produkten beschikbaar bij Spervital