0031 (0)575 - 442999 - info@spervital.nl

Personeel

Omdat Spervital een klein bedrijf is, kiezen wij voor een persoonlijke benadering. Binnen Spervital werken een 3-tal mensen te weten:

Marieke Klein Lenderink

Marieke  " Men vraagt mij wel eens, hoe kom je erbij om een bedrijf in spermaverdunners te hebben? Nou dat is een heel verhaal. Het komt erop neer, dat onze merrie Loretta (gefokt door mijn overleden schoonvader Theo Schiphorst) ons ernaar toe heeft geleid, en dat Hans Olthof hierin ook een grote rol heeft gespeeld, waar ik hem nog altijd dankbaar voor ben. Het is een mooi verhaal, wat geen toeval meer is denk ik, maar als u het hele verhaal wilt horen, kom dan eens langs voor een borrel of een kop koffie, dan zal ik het u allemaal vertellen".

Inmiddels hebben we het bedrijf alweer meer dan 13 jaar en bestaat Spervital ruim 18 jaar en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad dat we het destijds overgenomen hebben. Ik kan het bedrijf met het opvoeden van onze 2 kinderen goed combineren. Bovendien biedt het bedrijf mij voldoende uitdaging en leer ik iedere dag wel weer iets nieuws. Paarden waren altijd al mijn hobby en biologie en talen waren mijn leukste vakken op school. Nu kan ik ze allemaal combineren, want het bevruchtingsproces is heel erg interessant en fascinerend. En mijn talen kan ik nu goed gebruiken, omdat wij onze producten ook in veel Europese landen verkopen.

Mijn functies binnen het bedrijf liggen tegenwoordig wat meer achter de computer, nl. de in- en verkoop van de producten, het management van het bedrijf, de marketing en PR, de administratie en het contact met onze distributeurs in het buitenland. Spervital is een leuk, interessant en boeiend bedrijf waarbij wij persoonlijk contact en snel inspringen op de wensen van de klant zeer belangrijk vinden.

Clemens Schiphorst

Clemens"Bij Spervital sta ik mijn vrouw graag bij met alle praktische en technische werkzaamheden en ingevingen. Tevens zorg ik voor de productie van de verdunners, laden en lossen van de goederen, aanverwant KI artikelen en het bezorgen of afhalen van de producten. Een vrolijke noot binnen ons bedrijf vind ik prettig voor een goede samenwerking, en ik probeer mijn collega's met een nuchtere kijk bij te staan in alle werkzaamheden.  Duidelijkheid en goede afspraken zijn voor mij een pre. 

 

Desiree Gebbink

 Desiree   " Nadat ik 17 jaar bij gerenommeerde hengstenstations heb gewerkt, ben ik in 2009 bij Spervital beland. Dit bleek    voor mij een perfecte aanvulling op mijn arbeidsverleden. De passie voor het vak kan ik bij Spervital op allerlei manieren kwijt. Zowel met het uittesten van allerlei verdunners, alsmede het ontwikkelen van nieuwe recepten en onderzoeken van nieuwe ideeën en technieken. Hengsten sperma is erg variabel en elke hengst is op zijn eigen wijze uniek. Dit vergt dan ook een unieke aanpak en behandeling. Ik probeer klanten bij te staan als er zich problemen voor doen. Omdat ik de basis, de hengst zelf, erg belangrijk vind, probeer ik samen met de klanten het probleem vanuit de bron aan te pakken. Geheimhouding is natuurlijk vanzelfsprekend. 

« terug