0031 (0)575 - 442999 - info@spervital.nl

Over ons

Spervital is een bedrijf dat in 1996 opgezet is door mw. Edith-Marjan van Dijk uit Delden.  Het bedrijf is door de jaren heen zó gegroeid dat de oude locatie te klein werd. Daarom is het bedrijf per 1 maart 2003 verplaatst naar Toldijk en heeft vanaf die datum ook een nieuwe eigenaresse gekregen: mw. Marieke Klein Lenderink. Samen met mijn man Clemens Schiphorst runnen wij het bedrijf op onze eigen unieke wijze. Wij leveren uitsluitend producten van hoogwaardige kwaliteit met een uitstekende service voor een redelijke prijs. Inmiddels zijn wij een internationaal opererend bedrijf met tevreden klanten, niet alleen in Nederland, Duitsland en België, maar in heel Europa en  Verenigde Staten en hebben wij 2 distributeurs, ERS Sales in Grootbrittanië, die tevens de verkoop voor Ierland verzorgd en vanaf 2012 zal Askö Suteri in Zweden de Zweedse markt van onze producten voorzien.

Doordat Spervital een klein bedrijf is, hebben wij veel aandacht voor de specifieke wensen van de klant en kunnen wij goed hierop inspelen. Bovendien zijn wij voordurend bezig onze producten te verbeteren. Wij zoeken niet alleen naar verbeteringen in de receptuur van de verdunners voor de hippische sector, maar ook de productiewijze, het transport, administratieve zaken en verbreding van het assortiment. Want alleen het beste vinden wij goed genoeg voor onze klanten.

Spervital is gevestigd in een bedrijfspand naast ons woonhuis in Toldijk. Hierin hebben wij de beschikking tot een geavanceerd laboratorium, een opslagruimte met 7 vrieseenheden en modern kantoor. Kom gerust eens langs als u in de buurt bent. U bent van harte welkom.

« terug