0031 (0)575 - 442999 - info@spervital.nl

Nieuwe producten

Mini broedstoof CulturaHD Lite camera voor microscoop

Hieronder vindt u een aantal nieuwe producten in ons assortiment:

Nieuw in het assortiment is de ISperm, een mini Ipad waarmee sperma analyses gemaakt kunnen worden. Zowel vers als verdund of diepvriessperma kunnen geanalyseerd worden. De gegevens zijn meteen digitaal, dus heel handig voor dierenartsen onderweg en voor hengstenhouders. Voor meer info bel ons dan even.

Nieuw in het assortiment is de Cultura, een mooi klein broedstoofje die handig is om naast de microscoop te hebben om spermamonsters mee op temperatuur te houden. De buitenafmetingen hiervan zijn 310 x 168 x 155 mm en de binnenafmetingen zijn 220 x 150 x 120 mm. Deze kost normaal €276,- maar ter introductie kost hij slechts €249.50 ex btw en verzendkosten.

Ook nieuw in ons assortiment is de HD lite camera van Euromex voor op uw microscoop. Door deze camera kan het beeld wat u ziet onder de microscoop afgebeeld worden op een groter scherm. Dit kan handig zijn als u anderen het beeld onder de microscoop wil laten zien of als u het lastig vindt om continue door de kleine objectieven te turen. Deze camera geeft de beelden in HD kwaliteit weer en kan vrijwel op iedere microscoop aangesloten worden. De prijs van deze camera is €525,- ex btw. Nu ter introductie voor slechts €495,- ex btw

« terug