0031 (0)575 - 442999 - info@spervital.nl

Nieuws

13-09-2017: Het dekseizoen zit er weer op en het invriesseizoen staat alweer voor de deur. Om dit goed te starten hebben wij een leuke aanbieding op de ronde goblets voor de stikstofvaten. De 13 mm goblets zijn beschikbaar in 5 verschillende kleuren en de 35 mm goblets alleen in wit. Normaal betaalt u €13.50 per 25 stuks voor de 35 mm goblets, nu zijn ze voor 10% korting! U betaalt dus slechts €12.15 per 25 stuks. De 13 mm goblets zijn normaal €0.25 per stuk en nu ook voor 20% korting slechts €0.20 per stuk. Prijzen zijn ex btw en verzendkosten.
 
Ook hebben we een aantal nieuwe producten in ons assortiment, zoals een kleine broedstoof en een camera voor op de microscoop. Klik hier voor meer informatie over nieuwe producten.
 
 
Sinds 2 jaar zijn wij exclusief distributeur van de firma Agtech uit de USA voor Nederland, België en Duitsland. Agtech levert producten die inzetbaar zijn bij de K.I en embryotransplantatie van runderen en paarden. hun producten hebben een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Voor meer informatie, neem dan even contact met ons op.
 
Hier vindt u de catalogus van Agtech. Neem voor de prijzen contact met ons op.
Agtech Catalogus.pdf

Wist u dat u ons ook kunt inschakelen voor onafhankelijk advies met betrekking tot spermawinning en verwerking, zowel vers als diepvries? Onze deskundige op dit gebied, Desiree Gebbink komt graag bij u langs voor praktijkgerichte adviezen en oplossingen. Voor dit advies hanteren gunstige tarieven.

 


« terug