0031 (0)575 - 442999 - info@spervital.nl
 

Algemene voorwaarden

Leveringsvoorwaarden

1) Bij bestellingen van een grote doos verdunner (ca. 13,5 - 14,5 liter) krijgt iedere klant 5% korting.

2) Spervital hanteert een betalingstermijn van 14 dagen. Indien betaling niet op tijd is, houdt Spervital zich het recht voor om de wettelijke rente en kosten in rekening te brengen. Indien Spervital bij niet-tijdige betaling het noodzakelijk acht haar vordering in handen te geven van een incassobureau/deurwaarder, komen de hieraan verbonden kosten voor rekening van de koper.

3) Spervital heeft altijd het recht om betaling voorafgaand aan de levering te vragen. 

4) Verzending: deze is mogelijk via HippoXpress, Miedema Ophaaldienst, System Plus, DPD of eventuele andere koeriersdiensten. Hippoxpress kan uw bestelling nog dezelfde dag op uw adres bezorgen, de overige firma's een dag later. Buitenlandse verzendingen worden de volgende dag bezorgd. Verzendkosten en de kosten voor eventuele buitenlandse betalingen en eventuele invoerrechten komen voor rekening van de ontvanger en worden altijd door Spervital gefactureerd.

5) Spervital berekent geen administratie- en verpakkingskosten bij bestellingen groter dan €150. Bij een bestelling van minder dan €150,- worden €10,- administratie- en verpakkingskosten in rekening gebracht. De spermaverdunners worden verpakt in polystyreen boxen, welke middels de fa. HippoXpress of per post zo spoedig mogelijk dienen te worden geretourneerd. Via de fima HippoXpress kan dit vaak kostenloos.

6) Eventuele klachten dienen binnen 10 dagen na ontvangst gemeld te worden.

7) Bij betalingen via automatische incasso of contante betaling verlenen wij 2 % betalingskorting.

8) Spervital aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, ziekte of letsel van of aan mensen, dieren, sperma of anderszins.

9) Op al onze overeenkomsten en alle geschillen die daaruit voortvloeien is het Nederlands recht van toepassing.

10) Al onze verdunner zijn ontwikkeld voor hengstensperma. Voor andere dierssoorten moeten onze verdunners eerst uitgetest worden voor commercieel gebruik.

11) Bij het gebruik van een testverdunner gaat het om een experimenteel onderzoek. Spervital kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van het gebruik.

12) Garantievoorwaarden van apparatuur die door Spervital geleverd zijn, zijn gelijk aan die van de leverancier.

« terug