0031 (0)575 - 442999 - info@spervital.nl

Nieuws

15-02-2018 Wij zijn druk bezig met het maken van een nieuwe website met webshop, zodat u voor het dekseizoen de artikelen online kunt gaan bestellen. Wij hopen dat deze site eind februari klaar is en online gaat. Houdt deze site dus in de gaten!
 
 
29-01-2018 Dit jaar is er helaas geen hengstenhouderijdag.Volgend jaar wellicht wel weer, maar dit jaar door diverse omstandigheden helaas niet. Voor een persoonlijk adviesgesprek staan wij u echter graag te woord. Tevens zijn wij druk in de weer met een nieuwe website met webwinkel. Medio februari zal deze klaar zijn, dus houdt onze site goed in de gaten!
 
04-12-2017 de Isperm is binnen en Desiree heeft hem in de praktijk getest en zeer handig bevonden! Ondanks dat zij geen groot voorstander is van computergestuurde analysesystemen is zij onder de indruk van de Isperm en de nauwkeurigheid ervan. Ook hebben wij het systeem vergeleken met de nucleocounter wat de concentratie betreft, en dit kwam zeer goed overeen. De data wordt in de Icloud opgeslagen en is dus overal op te vragen. Ook is in een grafiek zeer overzichtelijk het verloop van de kwaliteit van het sperma te zien. De isperm is bij ons te koop zonder en met Ipad mini 4 128GB. Vraag ons naar de prijzen.
 
03-12-2017 Om diverse redenen hebben wij besloten om voor aankomende februari geen hengstenhouderijdag te houden. Het is niet uitgesloten dat we dit in de toekomst wel weer oppakken, maar voor de komende februari gaat het helaas niet door. Als alternatief hebben we voor u een speciaal kado! In het kader van "Spervital komt bij u thuis deze winter" willen wij In plaats daarvan onze klanten een bedrijfsbezoek brengen. Tijdens dit bezoek op uw bedrijf kunnen we gericht ingaan op uw specifieke situaties met betrekking tot spermaverwerking en andere voortplantingszaken. We kunnen u dan meer verdieping bieden voor uw specifieke bedrijfssituatie. Wilt u hier kostenloos gebruik van maken? Neem dan even contact met ons op voor een afspraak.
 
31-10-2017 Binnenkort beschikbaar bij Spervital: de ISperm, een mini Ipad waarmee sperma analyses gemaakt kunnen worden. Beweeglijkheid en concentratie van zowel vers als verdund en diepvriessperma. Alle gegevens meteen digitaal beschikbaar. Zeer handig voor dierenartsen onderweg of voor hengstenhouders. Voor meer info bel ons dan even.
 
 
Ook hebben we een aantal nieuwe producten in ons assortiment, zoals een kleine broedstoof en een camera voor op de microscoop. Klik hier voor meer informatie over nieuwe producten.
 
 
Sinds 2 jaar zijn wij exclusief distributeur van de firma Agtech uit de USA voor Nederland, België en Duitsland. Agtech levert producten die inzetbaar zijn bij de K.I en embryotransplantatie van runderen en paarden. hun producten hebben een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Voor meer informatie, neem dan even contact met ons op.
 
Hier vindt u de catalogus van Agtech. Neem voor de prijzen contact met ons op.
Agtech Catalogus.pdf

Wist u dat u ons ook kunt inschakelen voor onafhankelijk advies met betrekking tot spermawinning en verwerking, zowel vers als diepvries? Onze deskundige op dit gebied, Desiree Gebbink komt graag bij u langs voor praktijkgerichte adviezen en oplossingen. Voor dit advies hanteren gunstige tarieven.

 


« terug