0031 (0)575 - 442999 - info@spervital.nl

Home

Welkom op onze website! Spervital is producent en leverancier voor spermaverdunners/ bewaarvloeistoffen voor de hengstenhouderij. Tevens leveren wij alle K.I. benodigdheden voor paarden. Wij leveren alle K.I-artikelen die nodig zijn voor het gehele proces, van het vangen van sperma, het verwerken en beoordelen ervan, het transport, het invriezen en de inseminatie. Ook voor benodigheden op het gebied van embryo transplantatie bij paarden kunt u bij ons terecht. Wij werken samen met leveranciers die een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding hebben van hun producten. Ook voor apparatuur op een laboratorium van een hengstenhouderij bent u bij ons op het juiste adres.

Op deze site kunt u lezen welke producten wij in onze catalogus hebben, wie we zijn en waar we voor staan. Op de homepagina en op de contactpagina kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief, zodat u altijd op de hoogte bent van actuele aanbiedingen en nieuws.

Als u meer informatie wilt of u wilt een bestelling plaatsen, neem dan gerust contact met ons op via email, skype, linkedin of facebook, maar het kan ook gewoon per telefoon. Of kom gerust eens langs bij ons in Toldijk, de koffie staat voor u klaar!